Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Risvandgrød med æbler

Risvandgrød med æbler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Grød og VællingRet : Grød og Vælling - Diverse Grød

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Ris

Fedtfattig opskrift

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :



Ingredienser:
1 l.vand
110 g.grødris
2 spiseæbler
½ tsk.salt
 
 Tilbehør:
 sukker
 mælk
 
Opskrift:
Kog vandet i en tykbundet gryde. Drys risene i det spilkogende vand ved konstant omrøring. Dæmp varmen og læg låg på gryden. Rør af og til.

Skræl æblerne, skær dem i både og skær kernehuset fra. Skær æblerne i store terninger.

Læg æblestykkerne i grøden efter ½ time. Viderkog grøden 10-15 minutter til risene er møre. Sluk for grøden. Smag den til med salt.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.1    (28 stemmer)

Opskriften er vist 37269 gange,
og udskrevet 682 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Ellen  -  2016-01-02 20:26:01
Undrer mig, at den skal smages til med salt - i vires familie søder vi den med sukker. Serveres afkølet med mælk på. En stang kanel i grøden, mens den koger, kan også anbefales.

John  -  2015-03-27 15:26:45
Det er billigt og en lille smule sundt. Man kan vænne sig til ikke at bruge sukker, som jo kun er en dårlig vane.

Pia i Chile  -  2012-05-29 19:32:01
Endnu en ret med æbler fra en overdådig høst i år. Jeg prøver lige at komme svedsker i sammen med æblerne.

  -  2009-11-04 15:15:04
Vi kommer sukker i grøden og får mælk til...uhm...

  -  2008-09-17 18:07:27
det slår risengrød 1000 gange! :)

Datter & far ! :)  -  2007-11-26 20:22:35
vi er igang med at lave det håber det bliver rigtig godt! :P

Arne Christiansen  -  0000-00-00 00:00:00
Server med æble/pære, eller abrikosgrød som tilbehør. Serveres med æble eller rabarberkompot.