Rødvinssovs II

Rødvinssovs II, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SaucerRet : Saucer - Vinsaucer

Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Rødvin

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
1 spsk.olie Skroget fra fasanen (eller et par lunser af kødet)
 Toppen af to porrer
1 løg, skåret i både
1 gulerod, groft snittet
 Tre stilke timian
5 laurbærblade
10-15 sorte peberkorn
1 spsk.tomatpuré
0.5 dl.balsamico eddike
5 dl.rødvin
5 dl.vand
4 spsk.maizena
 
Opskrift:
Varm olien op i en gryde ved høj varme. Skroget fra fasanen (eller et par lunser af kødet) sauteres sammen med løg, gulerod, timian, laurbærblade og peberkorn i ca. 10 min. Tilsæt tomatpuré og sautér yderligere 1 minut. Skub grøntsagerne til side i gryden, tilsæt balsamico og kog helt ind. Tilsæt dernæst rødvin og kog det ind til det halve, inden vandet kommes i til sidst. Lad det hele simre en halv time og si sovsen. Rør maizena op i vand og tilsæt lidt af gangen, til du opnår den ønskede konsistens. Sovsen kan evt. smages til med lidt portvin efter behag.


karakterer:
Opskriften er vist 60085 gange,
og udskrevet 793 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.7    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

kirsten larsen  -  2014-12-15 18:19:07
stort arbejde, smager ikke ret godt