Karrysuppe med kylling (Trangia)

Karrysuppe med kylling (Trangia), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

SuppeRet : Suppe - FjerkræSupper

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingetern

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 l.hønsebouillon eller tilsvarende Bouillonterninger
350 g.hønsekød skåret i tern
 Olie
4 fedhvidløg
3 skalotteløg
 Karry
 Lidt jævning
1 Baguette
 
Opskrift:
Sæt 1,75 liter vand over at koge med terningerne i.

Snit hvidløg og skalotteløg fint.

Hæld lidt olivenolie i den lille gryde, og lad det blive varmt.

Hæld løg, hvidløg og karry i den varme olie og svits det hele i et lille minut.

Hæld det hele sammen med den meget varme bouillon og rør det sammen. Det er nu du skal se på din suppe og vælge om den skal være tykkere eller er OK. En Maizena jævning gør den tykkere og ligne en cremesuppe, det kan jeg godt lide, men det er smags/skøn sag.

Sæt gryden over blusset igen og hæld det fint skårne kød i, når suppen koger op igen er den klar til servering. Knæk baguetten over i fire lige store dele og nyd denne stærke og varmegivende ret.

Du kan også erstatte brødet med ris!





karakterer:
Opskriften er vist 38418 gange,
og udskrevet 1103 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (59 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu