hønsebouillon eller tilsvarende Bouillonterninger2 l. hønsebouillon eller tilsvarende Bouillonterninger
350
g.
hønsekød skåret i tern350 g. hønsekød skåret i tern
Olie Olie
4
fed
hvidløg4 fed hvidløg
3
skalotteløg3 skalotteløg
Karry Karry
Lidt jævning Lidt jævning
1
Baguette1 Baguette
Opskrift:
Sæt 1,75 liter vand over at koge med terningerne i.
Snit hvidløg og skalotteløg fint.
Hæld lidt olivenolie i den lille gryde, og lad det blive varmt.
Hæld løg, hvidløg og karry i den varme olie og svits det hele i et lille minut.
Hæld det hele sammen med den meget varme bouillon og rør det sammen. Det er nu du skal se på din suppe og vælge om den skal være tykkere eller er OK. En Maizena jævning gør den tykkere og ligne en cremesuppe, det kan jeg godt lide, men det er smags/skøn sag.
Sæt gryden over blusset igen og hæld det fint skårne kød i, når suppen koger op igen er den klar til servering.
Knæk baguetten over i fire lige store dele og nyd denne stærke og varmegivende ret.
Du kan også erstatte brødet med ris!
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.7
(12 stemmer)
Opskriften er vist 35402 gange, og udskrevet 1073 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider