Idbagt vildlaks

Idbagt vildlaks, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Vildlaks

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 vildlaks
2 kogte æg
1 pk.butterdej (skiver)
 smør efter behov
 purløg
 persille
 salt
 peber
 icebergsalat
 appelsiner
 fløde
 citronsaft
 salt
 peber
 nye kartofler
 hollandaisesauce
 
Opskrift:
Kog laksen i vandbad i ovn 200 grader ca. 45 min. Køl den af. Rens den for skind og ben. Flæk den på langs. Kog æggene og hak dem.

Udrør æg, persille, purløg salt og peber i smørret. Udrul butterdejen og læg 1/2 delen af laksen ovenpå. Smør æggemassen over og læg den anden 1/2 af laksen ovenpå. Rul butterdejen over fisken og luk godt til evt. med lidt æg. Ind i ovnen ved 200 grader ca. 35 min. eller indtil butterdejen er brun.

Servering:
Skær ud ved bordet. Server icebergsalat med appelsinskiver samt flødedressing - bland efter behov. Endvidere nye kartofler eller lign. samt hollandaisesauce.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (5 stemmer)

Opskriften er vist 12213 gange,
og udskrevet 330 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Erik Andersen  -  2015-04-09 14:32:42
Id-bagt. Hvad er det ?????????????????????????????????????????????????????