Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Ovnbagt vildlaks med Hollandaisesauce

Ovnbagt vildlaks med Hollandaisesauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Vildlaks

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 vildlaks 1 1/2 -2 kg i fileter med skind
 
50 g.smør/margarine
1 citron i skiver
1 dl.hvidvin
 lidt dild
 salt
 peber
 
 Sauce:
4 æggeblommer
2 spsk.vand
100 g.smør i terninger
 citronsaft
 salt
 peber
 
Opskrift:
Læg laksen med skindsiden nedad i smurt bradepande, kom smør/margarine citronskiver og dild på. Tilføj hvidvin og dæk bradepanden med alufolie. Stil den i ovnen ved 220 gr i 20 min.

Til saucen piskes æggeblommer og vand tykt over vandbad, tilsæt smør lidt efter lidt til en tyk, jævn sauce, som ikke må koge. Smag til med citronsaft, krydderier.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (20 stemmer)

Opskriften er vist 31566 gange,
og udskrevet 998 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Morten F  -  2007-05-17 23:07:56
En lille detalje der kan gøre denne ret meget mere spændende: en spiseske trøffelolie og en kvart teske cayennepeber i saucen. Prøv det!

Torben  -  2007-01-13 23:10:37
Fra optøet tilstand skulle min laksefillet på 600 gr have 50 minutter før den var god!