Tranebærsauce 03

Tranebærsauce 03, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

SaucerRet : Saucer - Frugtsaucer

Hovedingrediens : Bær - Tranebær

HøjtidThanksgiving

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red:


Ingredienser:
1.5 pære
0.5 løg
1 fedhvidløg
1.5 Kanelstang
2 tsk.portvin
4 tsk.ribsgelé
2 tsk.honning
300 g.tranebær
2 dl.rødvin
5 dl.vildfond (evt. terning)
 lidt smør
 
Opskrift:
Pærer og løg skæres i store tern og svitses i smør og kanel. Tranebærrene og rødvinen tilsættes, og det hele skal nu koge lidt ind. Tilsæt resten af ingredienserne og lad det koge i 5 minutter. Det hele blendes og sigtes, og smages til med salt og peber. Rør en klat smør i saucen lige inden serveringen


karakterer:
Opskriften er vist 16971 gange,
og udskrevet 392 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Anni  -  2007-11-19 07:31:54
Skal kanelstangen ikke tages fra inden saucen bledes?