Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Indebagt laks med mandelfars

Indebagt laks med mandelfars, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
 Fars:
100 g.selleri i tern
150 g.smuttede mandler
1 æg
1 bdt.basilikum
1 dl.piskefløde
 salt
 peber
 
 Laks:
300 g.butterdej
700 g.lakseside
 æggehvide til pensling
 
 Sauce:
1 spsk.sennep ( evt. fiskesennep )
2 dl.fiskefond
2 dl.Creme Fraiche 38 %
1/4 bk.karse
 
Opskrift:
Mandelfars:
Selleritern koges møre i letsaltet vand og dryppes af. Mandlerne blendes sammen med æg, selleri, basilikum og fløde, Smages derefter til med salt og peber.

Laks:
Butterdejen rulles ud i en stor firkant. Laksen skæres ud i lange tynde skiver. Fyldet lægges lagvis : laks - mandelfars - laks; på den ene halvdel af firkanten, og den anden halvdel foldes henover. Kanterne bukkes omkring fyldet, presses med en gaffel og pensles med æggehviderne, eller evt. mælk. Laksen bages i en 225 grader forvarmet ovn i ca. 20 - 25 min.

Sauce:
Sennep og fiskefond ( evt. fiskebouillon ) koges sammen, og blendes med creme fraiche. Der smages til med salt og peber, og karsen vendes i.

Anretning:
Den indbagte laks skæres i pæne stykker, og serveres med saucen samt årstidens grøntsager og kartofler.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 8411 gange,
og udskrevet 180 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu