Kommentarer
Maja - 2012-01-02 15:24:09 Jeg har haft stor glæde af kommentarerne og vil tilføje: Saucen er for bitter - færre tranebær mere vildtfond og mere gele (ribs eller vindrue). Rødkålssalaten, som er fin, passer mere til 12 pers end til 4. Den er også god med granatæble!!
Mariann - 2010-12-07 22:55:16 Det er simpelthen den bedste opskrift jeg har fået med vildt.
Som datter af en jæger måtte jeg bare prøve denne.
Den findes ikke bedre.
Skulle du have sovs i overskud .... kan den sagtens fryses og bruges til "en frikadelle el. lign"
Ulla - 2010-01-07 22:08:07 Prøvede denne Nytårsaften, fantastisk.
Skøn sauce. Det var bare perfekt.
helle - 2008-09-28 16:49:31 Et spørgsmål: skal rødkålssalaten være lunken, eller mår den godt være kold ?
Camilla - 2007-12-28 12:15:26 Saucen er den bedste vi nogen sinde har smagt. Passer også perfekt til oksemørbrad og oksesteg. Den er slet ikke bitter, bare husk at tage kanelstangen op i tide.
- 2007-12-17 12:19:16 perfekt H.E.Olsen 4200 Slagelse
Per - 2007-08-08 12:14:42 Til Anette, inde ved benet vil der måske nok være lidt blod, men resten at filetterne er fint rosa.
Per - 2007-08-08 12:13:02 Vedr. saucen så tror jeg at saucen er blevet bitter fordi at du har glemt at fiske kanelstangen op inden den blendes, selv havde jeg det problem at jeg ikke kunne skaffe friske tranebær, og brugte derfor tørrede i samme mængde, men det blev nærmest sødgrød så hvis der bruges tørrede bær skal der ikke bruges nær så mange, måske 100 g. og så noget mere vand.
Jeanette - 0000-00-00 00:00:00 Perfekt gæstemad og virke virkelig lækkert - gav den lidt mere i ovnen, og så var kødet super lækker, både for dem der elsker rødt og medium kød
Peter - 0000-00-00 00:00:00 Prøvede denne opskrift til Nytårsaften - jeg er jægersøn og har fået rrrigtig meget vildt - denne opskrift er den bedste jeg har fået nogensinde. Kødet smeltede på tungen og ja, det var rødere end de fleste andre dyrerygge jeg har smagt, men ikke bloddryppende. Alt for mange gange bliver en god dyreryg for tør, når den får 1½ i gryde eller ovn. Dette er meget lækrere. Mine 20 gæster kunne ikke få nok og jeg var glad for at jeg havde lavet en sikkerheds-dyrekølle, så jeg havde kød nok. Sauce og salat fungerede perfekt. Tranebær-smagen i saucen kan godt være lidt bitter - hvis du er til mere rund og sød sauce, så smag den til med ekstra ribsgelé eller tilsæt lidt færre tranebær fra starten.
Knud - 0000-00-00 00:00:00 det er jo reletivt anette.. jeg syns den er ok
Anette - 0000-00-00 00:00:00 Duer ikke - saucen er alt for bitter. Stegetiden for kort til dyreryg. Alt for blodig
jack - 0000-00-00 00:00:00 det er nåde af det beste vi har prøvet uden bacon til vildt
|