Bagte hvidløg

Bagte hvidløg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Hvidløg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Bagte hvidløg, billede 4 Bagte hvidløg, billede 1 Bagte hvidløg, billede 2 Bagte hvidløg, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 helefriske hvidløg
 olivenolie
 salt
 
Opskrift:
Skør toppen af 2 hele friske hvidløg og pensles med lidt olivenolie eller en klat kryddersmør. Drysses med salt.

Sæt hvidløgene i et ildfast fad i lidt salt for at de bedre kan stå. Bages i 30 min. ved 200 grader.





karakterer:
Opskriften er vist 87111 gange,
og udskrevet 733 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (22 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2015-05-30 17:14:46
Den kemiske reaktioner der sker i hvidløget ved opvarmning, reducerer både smag og lugt. Derfor smager et rigtigt bagt løg/hvidløg heller ikke nær så kraftig som et rå. Det er en sejlivet skrøne at man lugter kraftigt dagen efter, forudsat selvfølgelig at løget er bagt ordentligt

  -   2014-06-07 17:00:51
Kan ikke anbefales hvis man skal være sammen med andre dagen efter, end dem der har deltage i måltidet!! 😖

  -   2009-10-04 14:03:38
bagte hvidløg - og hvor man klemmer kødet ud, tilsat smør og Læssø-salt -. DET smager ikke så strengt dagen derpå, som hvis man tilsvarende har spist et helt presset hvidløg, Hvorfor ved jeg ikke.

  -   2008-10-21 21:19:23
Ovnbagt hvidløg med smør på og evt. krydderier, lugter ikke nær så meget, som hvis de havde været rå. Vi plejer at bruge 2 bagte hvidløg til hver af os, og datteren siger kun at vi dufter lidt af hvidløg, men ikke med en kraftig lugt.