Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Butterdejssnitter med Gedeost

Butterdejssnitter med Gedeost, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Oste - Gedeost

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
2 pladerbutterdej
1 bægergedeoste i krydderolie
150 g.rejer eller laks i små strimler
 Salt
 peber
 Tørret eller frisk purløg
 
 
Opskrift:
Tag ostene op og lad dem dryppe af.

Bland ostene med krydderierne og rør godt rundt. Tilsæt rejer eller laks og rør rundt.

Rul butterdejspladerne ud og lav firkantede stykker af 8 cm. længde. Put en spsk. af osteblandingen på midten af hvert stykke og luk snipperne indover, så de danner en firkant. Pensl med æg eller olie.

Bages ca. 10 min. ved 180 grader C. alm. ovn.

Serveres lune med lidt groftsnittet salat ved siden af med løgringe på som pynt.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (3 stemmer)

Opskriften er vist 12766 gange,
og udskrevet 273 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu