Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Butterdejssnitter, fyldte

Butterdejssnitter, fyldte, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 pk.frosen butterdej (300 g.)
200 g.kogt skinke
1 løg
20 g.smør
1 æggeblomme
 Birkes
 
Opskrift:
Optø butterdejen. Skær den ud i 5 cm. store kvadrater. Hak skinken, pil og hak løg, og svits begge dele i smør på en pande. Lad fyldet afkøle lidt og fordel det på halvdelen af butterdejsstykkerne. Læg de andre dejstykker over og tryk kanterne god sammen. Snitterne pensles med æggeblomme (rørt op med lidt vand) og drysses med birkes. Stil snitterne på bageplade og bag dem i ovnen ved 220 grader i 10 - 15 min. Serveres lune.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (4 stemmer)

Opskriften er vist 17975 gange,
og udskrevet 297 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu