Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kærnemælkskage med æbler

Kærnemælkskage med æbler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Kager i formRet : Kager i form - Bradepandekage

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Kærnemælk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
200 g.smør eller sukker
200 g.sukker
2 æg
200 g.mel
 tsk.natron eller bagepulver
 dl.kærnemælk
50-75 g.rosiner
1 dl.solsikkekerner
 
 Pynt
2-3 æbler i skiver
 sukker
 kanel
 
Opskrift:
Fedtstoffet røres blødt med sukker og tilsættes æg. Kærnemælk tilsættes og massen røres godt sammen. Rosiner og solsikkekerner tilsættes og røres godt rundt. Mel og natron (eller bagepulver) sigtes i massen, der røres godt sammen.

Dejen hældes i en bradepande, der er beklædt med bagepapir. Æblerne skæres i skiver og lægges ovenpå dejen, der drysses med sukker og kanel.

Kagen bages i ovnen ved 175 grader ca. 35 minutter


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 14533 gange,
og udskrevet 306 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2010-11-04 13:32:08
Hej! Jeg har en lille kommetar, men en af de gode, det er en dejlig opskrift, men jeg skulle bruge en, hvor jeg kunne bruge nogle blåbær jeg havde til overs, i denne kage brugte jeg 200 gr. blåbær, og det har gjort kagen ekstra lækker og saftig, den har også fået en skøn farve, men den smager virkelig godt, det var bare det.....