Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Lammehjerne og tunge i lime

Lammehjerne og tunge i lime, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammehjerne

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
4 lammehjerner
2 lammetunger
1 lime
4 artiskokker
1 citron
0.5 dl.eddike
 groftskårne grøntsager efter smag(gulerod, porre, selleri, løg) i alt 100 g.
1 dl.creme fraiche 38 %
1 dl.cultura
 evt. lidt blandet salat til pynt
 
Opskrift:
Lammetungerne koges møre i vand tilsat løg og lidt hele peberkorn. De skal have 20-25 min. Flås og trækker i den varme lage indtil servering.

Lammehjernerne udvandes godt under rindende vand og pocheres i vand tilsat eddiken og de blandede grøntsager. De skal have 10 min.

Artiskokkerne koges møre ca 30 min, i letsaltet vand tilsat citronen skåret i halve. Stokken knækkes af, bladene pilles fra og bundene skrabes rene, Skær en glat flade, lammehjernerne kan ligge på.

Creme fraiche og cultura røres sammen og smages til med revet limeskal (der først er blancheret) samt lidt af limesaften.

Lammetungerne skæres i tynde skiver på langs, der lægges som en vifte på tallerkenerne. Herpå sættes artiskokbunde med pocherede lammehjerner ovenpå. Hjernerne maskers med limecremen, og der kan evt. garneres med salatblade

Brød kan serveres til


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (10 stemmer)

Opskriften er vist 9003 gange,
og udskrevet 138 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu