Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Mimose æg

Mimose æg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Æg - HønseÆg

HøjtidPåske

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Mimose æg, billede 4 Mimose æg, billede 1 Mimose æg, billede 2 Mimose æg, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 hårdkogte æg
100 g.ufarvet kaviar
8 spsk.creme fraiche
1 lillesalathoved
 
Opskrift:
Halver æggene på langs og fjern blommerne. Læg æggehviderne i en ring på et stort fad. Fyld dem med kaviar.

Skyl salathovedet og skil bladene. Hjertet samles igen og arrangeres midt i æggene, så mange som der nu er plads til.

Gnid æggeblommerne gennem en fin sigte. Fordel det over kaviaren, men gem 1 spsk til pynt.

Masker hver æg med 1 spsk creme fraiche. Drys med resten af blommerne.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (12 stemmer)

Opskriften er vist 42190 gange,
og udskrevet 652 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Per  -  2013-03-26 16:24:13
Stenbiderrogn og lakserogn er let rødlig, men den ægte kaviar er jo sort.

  -  2009-03-15 14:51:30
nej, man kan få hvid kaviar

mig  -  2007-12-13 20:01:58
nej det må være en fejl

  -  2007-04-02 10:05:08
ufarvet kaviar er det sort?