Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Fasaner i flødesauce

Fasaner i flødesauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - GrydeSteg - GrydeStege

Hovedingrediens : Hønsefugle - Fasan - Fasaner

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
2 ungfasaner (gerne hanner)
 Kalvefond (på kalveben) 1 stk.
2 porrer
2 gulerødder
10 skalotteløg
4 tyndeskiver fersk spæk
1 glascognac
1 flaskegrapetonic
2 spsk.ribsgelé
25 g.smør (til stegning)
2-3 dl.piskefløde
 salt
 peber
 


Opskrift:

Kalvebenet lægges i en gryde og dækkes med vand. Når vandet koger, tilsættes 2 udskårne porrer plus gulerødder i passende stykker. Der krydres med salt og peber. Det hele koger op og skummes. Skru ned og lad gryden simre i mindst 3 timer.

Lad fonden køle helt af, og fjern evt. fedt fra overfladen. Suppen sies fra ben og grønsager.

Fasanerne barderes (pakkes ind) med spækskiverne og brunes i smør i en stor gryde. Tilsæt et glas cognac og lad det koge helt væk. Fond og fløde hældes ved til fasanerne er næsten dækkede. Skræl skalotteløgene og kom dem i gryden. Skru ned for blusset og lad retten simre. Nu tilsættes der grapetonic, og gryden småkoger i ca. 45 min. Prøv evt. med en strikkepind, om fuglene er møre.

Smag saucen til med ribsgelé, salt og peber. Fjern spækket, og server retten med aspargeskartofler




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (5 stemmer)

Opskriften er vist 34444 gange,
og udskrevet 1008 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu