Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Hønsekødssalat

Hønsekødssalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

PålægRet : Pålæg - SandwichSalat / PålægsSalat

Hovedingrediens : Andet Fjerkræ - Høne

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
150 g.hønse-eller kyllingekød uden skind og ben
100 g.rå champignon
100 g.kogte aspargessnitter
 
 dressing:
2 spsk.mayonæse
2 dl.creme fraish
½ tsk.salt
½-1 tsk.sød fransk sennep
½ tsk.citronsaft
 
Opskrift:
Skær det kogte kød i små stykker. Rens champignon og skær dem i skiver. Hæld aspargessnitter i en sigte og lad væden løbe af.

Rør mayonæsen op med crème fraichen og smag dressingen til med citron og krydderrier.

Anret kød, champignon og aspargessnitter og hæld dressingen over. Server salaten til frokost, natmad el. portionsanretninger på salatblade som forret.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (11 stemmer)

Opskriften er vist 34716 gange,
og udskrevet 792 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

kate  -  2017-04-08 13:37:02
Kan det fryses ned