Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Agurkerand

Agurkerand, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Agurk - Agurker

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 1/2 skyllet agurk
1 lilleskalotteløg
1 spsk.estragon
1 spsk.persille
 citronsaft
 salt
 peber
8 bladehusblas
2 1/2 dl.hønsebouillon
 
 
Opskrift:
Flæk agurkerne, tag kernerne ud og skær dem i små stykker. Bland med bouillon, husblas osv. Hældes i en randform til den er stivnet.

Ved serveringen lægges salatblade i midten og der fyldes fx. med rejer eller lign.

Ser flot ud på et stort frokostbord og smager godt


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (7 stemmer)

Opskriften er vist 28352 gange,
og udskrevet 729 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Margit fra Borsholm  -  2012-07-23 20:47:40
Denne agurkerand har været een af mine yndlingsretter i årevis. Blot mangler i opskriften her at den skal serveres med creme fraiche tilsat knust hvidløg,salt, peber og dertil flute. Man kan også bruge andre krydderurter i randen end estragon,f.eks.basilikum. merian,løvstikke,persille purløg,el. lidt af hvert.

Stinne Engholm  -  2012-07-23 15:24:12
Jeg vil fortrække at grovrive agurkerne, når man har taget kernene ud. Bruge endelig frisk estragon, da det giver en fantatisk smag. Ellers en dejlig ret, og passer godt til en varm sommer dag, hvor appetitten ikke er stor.

birte  -  2012-04-26 19:24:16
kan den fryses

S-maria  -  2008-03-10 13:55:52
estragon er en krydderurt. - den samme som der er i bearnaise sauce...

inger  -  0000-00-00 00:00:00
er retten fryseegbet?

Stinne  -  0000-00-00 00:00:00
hvad er estragon