Bønner med bacon - Bønner i baconsvøb
Hovedingrediens : Bælgplanter - Bønner Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Bønnerne nippes i begge ender, hvorefter de blancheres i kogende vand.
Tages op og skylles under koldt vand inden de dryppes af. Evt. kommes i isvand.
5-7 bønner af gangen omvikles med en skive bacon og lægges på en bageplade med bagepapir. Steges i ovnen ved 225 grader C. alm. ovn i ca. 15 minutter. Velegnet som tilbehør til kødretter. |
|
Opskriften er vist 66148 gange,
og udskrevet 1053 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (18 stemmer) |
|
Kommentarer Didde - 2011-05-25 23:13:50 Prøv med knust hvidløg i, det smager kanon godt:) Bmerrild - 2008-04-17 11:11:54 Jeg steger dem på en tør pande med høj temperatur. Minus fedtstof. Bare med en madpincet vende dem et par gange lige før de serveres. Nemmere bliver det ikke :0) Mariane - 2005-01-01 01:01:01 Den 16 årige sagde; SÅ er der noget ved at spise grøntsager :-) anonym - 2005-01-01 01:01:01 SKØN TILBEHØR |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne