Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Tunlagkage I

Tunlagkage I, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
 ds.tun
150 g.mayonnaise
 saften af 1 citron
 dl.piskefløde
2 tsk.revet løg
2 tsk.hakket dild
5 bladehusblas
 salt
 peber
1 glasrød kaviar
 
Opskrift:
Tunen tages ud af dåserne, moses og blandes med mayonnaisen. Smages til med løg, dild, citronsaft samt salt og peber. Husblas opløses og røres i. Til sidst røres den stiftpiskede fløde i. Kommes i en form og stlles koldt i en time. Pyntes med rød kaviar (1 glas) ovenpå samt hakket dild på siderne. Serveres med citronbåde og flütes.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (15 stemmer)

Opskriften er vist 28654 gange,
og udskrevet 545 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2011-09-17 19:26:17
En god opskrift på tunmousse, men hvor er lagkagen henne???

ima  -  2007-09-10 12:34:55
Rigtig god - og ikke så tung som tunmousse tit er

  -  0000-00-00 00:00:00
det smager bedre, hvis kaviaren kommes i, og en del mere end 1 glas... ps. salt er ikke nødvendigt