Tunlagkage

Tunlagkage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 ds.tun
150 g.mayonnaise
1 citron, saften heraf
 dl.piskefløde
2 tsk.revet løg
2 tsk.hakket dild
5 Husblas, blade
 salt
 peber
1 glasrød kaviar
 
Opskrift:
Tunen tages ud af dåserne, moses og blandes med mayonnaisen. Smages til med løg, dild, citronsaft samt salt og peber. Husblas opløses og røres i. Til sidst røres den stiftpiskede fløde i. Kommes i en form og stlles koldt i en time. Pyntes med rød kaviar (1 glas) ovenpå samt hakket dild på siderne. Serveres med citronbåde og flütes.





karakterer:
Opskriften er vist 32332 gange,
og udskrevet 571 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (15 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-09-17 19:26:17
En god opskrift på tunmousse, men hvor er lagkagen henne???

  -   2007-09-10 12:34:55
Rigtig god - og ikke så tung som tunmousse tit er

  -   2005-01-01 01:01:01
det smager bedre, hvis kaviaren kommes i, og en del mere end 1 glas... ps. salt er ikke nødvendigt