Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Indisk krydret tomat og ærtesuppe

Indisk krydret tomat og ærtesuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Bælgplanter - Ærtere

Oprindelsesland : Indien

IndienIndsendt :



Ingredienser:
5 storetomater (2 ds. fl. tomater)
½ l.vand
½ tsk.presset hvidløg
1 løg - i tynde skiver
2 spsk.ghee eller smør
2 tsk.stødt koriander
2 tsk.stødt spidskommen
½ tsk.fennikelfrø
2 stk.lauerbærblade
1 grøn chili - uden kerner
1 ds.kokosmælk
4 dl.frosne ærter
1 spsk.sukker
1 spsk.frisk mynte - hakket
 Peber og evt. salt
 
Opskrift:
Tomater koges meget bløde i vandet og pureres i blender. Svits løg og hvidløg bløde i ghee/smør og tilsæt krydderier, laurbærblade og chili. Svits i yderligere 2 min. Tilsæt kokosmælk og de hakkede tomater og bring det i kog. Tilsæt ærter, dæmp varmen og kog, til ærterne er møre. Smag til med sukker, peber og evt. salt og rør de hakkede mynteblade i. Suppen serveres varm med ristet chapati, penslet med ghee.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 16117 gange,
og udskrevet 414 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu