Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Rød bønnesuppe

Rød bønnesuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Bælgplanter - Kidneybønner

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
220 g.kogte, røde kidneybønner,
 evt. fra ds.
50 g.gulerod
1/2 løg
40 g.bladselleri
60 g.porre
1/2 l.grønsagsbouillon eller vand
1 laurbærblad
1-2 fedhakket hvidløg
1/2 ds.hakkede flåede tomater med chili
 salt
 peber
 paprika
 evt. 2 tsk koncentreret tomatpuré
75 g.kinakål
 
Opskrift:
Lad kidneybønnerne dryppe af i en sigte. Gør alle grøntsagerne i stand og skær dem i mindre stykker. Svits grøntsagerne i nogle minutter i lidt af bouillonen/vandet. Tilsæt resten af væsken sammen med laurbærbladet. Bring suppen i kog og lad den koge sagte under låg ca. 1/2 time, til alt er godt mørt. Fjern laurbærbladet og rør halvdelen af kidneybønnerne i. Blend suppen, til den er helt jævn, og kom den i en ren gryde. Tilsæt de hakkede hvidløgsfed sammen med tomaterne og smag suppen til med krydderier – den må gerne være stærk. Rør evt. lidt tomatpuré i, hvis smagen skal være kraftigere, og bring igen suppen i kog. Skær kinakålen i smalle strimler, kom dem i suppen sammen med resten af kidneybønnerne og lad dem koge med endnu 5 min.

Smag suppen til og servér.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (4 stemmer)

Opskriften er vist 19555 gange,
og udskrevet 410 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2012-08-28 15:44:41
Mmmmm virkelig dejlig og mættende :)