Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Sommeræg (æg og rejer)

Sommeræg (æg og rejer), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Æg - HønseÆg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
2 æg
100 g.rejer
1 lille glas sort kaviar
 salatblade
 karse
 
 Creme fraiche sovs:
2 dl.creme fraiche
 revet skal af 1/2 citron
1/2 dl.fintklippet grønt af dild
 persille og purløg
 lidt salt
 peber
 lidt udrørt sennep
 
Opskrift:
Æggene koges i ca. 5 minutter til smileæg, pilles og halveres. Kryddersovsen smages godt til med det grønne og krydderrierne. Sovsen hældes over æggene, der pyntes med sort kaviar og karse og 2 rejer på hver ende af æggene. Serveres med ristet franskbrød eller lune flytes med smør.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 9120 gange,
og udskrevet 189 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu