Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Tyrkiske æg med hvidløgsyoghurt

Tyrkiske æg med hvidløgsyoghurt, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Æg - HønseÆg

Oprindelsesland : Tyrkiet

TyrkietIndsendt :



Ingredienser:
4 fedhvidløg
½ l.yoghurt natural
1 spsk.eddike
4 æg
1 tsk.paprika
 salt
 
Opskrift:
Knus hvidløgene og bland dem i yoghurten. Anret den i portionsskåle.

Fyld en stor kasserolle med vand i mindst fem cm. dybde. Hæld eddike og salt ved. Bring i kog og hæld forsigtigt de udslagne æg i. Når æggehviderne stivner, fiskes æggene op og anbringes på hver sin portion.

Drys med paprika.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (5 stemmer)

Opskriften er vist 10353 gange,
og udskrevet 176 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2009-12-01 22:28:36
min far plejer at lave hjemmelavede pommessfrit til bund og så porcerede æg og tilsidst yourgurt og smør steg med parika øverst......smager mums da fritterne stadig er sprøde