Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Fyldte æg - Ansjosæg

Fyldte æg - Ansjosæg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Æg - HønseÆg

HøjtidPåske

Oprindelsesland : Rusland

RuslandIndsendt :


Fyldte æg - Ansjosæg, billede 4 Fyldte æg - Ansjosæg, billede 1 Fyldte æg - Ansjosæg, billede 2 Fyldte æg - Ansjosæg, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 kogte æg
1 ansjos (dvs to filetter)
1 tsk.kapers
1 tsk.dijonsennep
1 tsk.finthakket løg
3 tsk.piskefløde.
 
 
Opskrift:
Æggene halveres og blommen tages ud og blandes med finthakket ansjoser, finthakket løg, hakket kapers og sennep. Konsistensen Justeres med en smule piskefløde.

Så fyldes (Sprøjtes) blandingen i hviderne, som pyntes med 1 kapers og serveres.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (11 stemmer)

Opskriften er vist 37618 gange,
og udskrevet 961 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Per  -  2008-02-23 19:50:28
Det røde er små skiver af tomat.

Marianne van Gool  -  0000-00-00 00:00:00
Lækker, jeg føjede lidt Worcester Sauce (engelsk sovs) til for at give et extra pif, ellers meget lækker opskrift.