Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Rabarberpie med smuldredej

Rabarberpie med smuldredej, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 8 Pers.
Kager i formRet : Kager i form - Pie

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Rabarberpie med smuldredej, billede 4 Rabarberpie med smuldredej, billede 1 Rabarberpie med smuldredej, billede 2 Rabarberpie med smuldredej, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
120 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

125 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Fyld:
500 gram Rabarber renset vægt
3 dl. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 spsk. Kartoffelmel 1 tsk. 4.2 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 70 gram
   
   
Opskrift:
Smuldr hvedemel og smør, bland sukker i.

Skyld rababerne og skær dem i stykker à 2 cm. Bland sukker med kartoffelmel. Læg rababerne i et smurt ovnfast fad. Drys sukker med kartoffelmel over rabarberne. Ryst fadet så sukker og kartoffelmej fordeles mellem rabarberstykkerne.

Fordel smuldredejen over rabarberne.

Sæt fadet i en forvarmet ovn ved 225 grader C. alm. ovn i ca 25 minutter.

Serveres lun med flødeskum eller vanilleis til.

Tips:

Stikkelsbær, madæbler og andre syrlige frugter, kan erstatte rabarberne i denne opskrift.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (8 stemmer)

Opskriften er vist 26242 gange,
og udskrevet 749 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 11271 (2683 kcal)
KJ pr. Pers. 1408 (335 kcal)
Vægt ialt 1053 gram
Vægt pr. Pers. 131 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1070 KJ (254 kcal)
Protein 1.6 gram
Fedt 10.0 gram
Kulhydrat 40.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Jeanette  -  2011-06-05 21:12:03
Har bagt denne kage mange gange.. Den er altid god OG NEM! :D