Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Fisketimbale

Fisketimbale, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
750 g.fiskefars
12 jomfruhummerhaler
1 lillerevet løg
 merian
3 spsk.fyldte oliven
100 g.champignon
 salt
 peber
 
Opskrift:
Rør fiskefarsen sammen med revet løg og smag til med merian , salt og peber.

Smør en høj randform med olie eller smør, og bred 2/3 del af fiskefarsen ud på formens bund og sider.

Sæt jomfruhummerhaler, champignons og halverede oliven fast i dette farslag. Fyld resten af formen op med fars.

Læg et tætsluttende låg, eller sølvfolie over og bag timbalen i vandbad i ca.1 time.

Vend timbalen ud på et rundt opvarmet fad, -server evt, reje eller aspargessauce til,- samt et godt hvidt brød


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (4 stemmer)

Opskriften er vist 30775 gange,
og udskrevet 503 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2009-11-01 09:31:26
server med en beurre blanc i buneden af en dyb tallerken.