Kvarkbudding med blåbær
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Kvark Indsendt : Red : |
|
|
Halvdelen af bærrene tages fra til pynt, resten sættes over med 50 g. sukker.
Gives et opkog, til bærrene brister og pureres gennem en sigte.
Mandelsplitter ristes let i ovnen, til de er gyldne. Citronskallen blancheres et øjeblik i kogende vand, inden den rives og køles i kvark. 20 g. sukker, kornene fra vanillen, mandelsplitter og de 2 æg røres ligeledes sammen med kvark. Blandingen fordeles i 4 portionsforme, der er penslet med smeltet smør. Bages i ovnen i vandbad ved 170 grader i ca 20 min. Lun blåbærpure fordeles på 4 tallerkner. Kvarbuddingen vendes ud og anbringes på pureen, omgivet af resten af blåbærrene. |
|
Opskriften er vist 9608 gange,
og udskrevet 160 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne