citron revet skal heraf0.5 citron revet skal heraf
200
g.
mager kvark200 g. mager kvark
0.5
vanillestang0.5 vanillestang
2
æg2 æg
70
g.
sukker70 g. sukker
smeltet smør smeltet smør
Opskrift:
Halvdelen af bærrene tages fra til pynt, resten sættes over med 50 g. sukker.
Gives et opkog, til bærrene brister og pureres gennem en sigte.
Mandelsplitter ristes let i ovnen, til de er gyldne.
Citronskallen blancheres et øjeblik i kogende vand, inden den rives og køles i kvark.
20 g. sukker, kornene fra vanillen, mandelsplitter og de 2 æg røres ligeledes sammen med kvark.
Blandingen fordeles i 4 portionsforme, der er penslet med smeltet smør.
Bages i ovnen i vandbad ved 170 grader i ca 20 min.
Lun blåbærpure fordeles på 4 tallerkner.
Kvarbuddingen vendes ud og anbringes på pureen, omgivet af resten af blåbærrene.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 7563 gange, og udskrevet 130 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider