Kvarkbudding med blåbær

Kvarkbudding med blåbær, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

Kold DessertRet : Kold Dessert - Budding

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Kvark

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
400 g.friske blåbær
50 g.mandelsplitter
0.5 citron revet skal heraf
200 g.mager kvark
0.5 vaniljestang
2 æg
70 g.sukker
 smeltet smør
 
Opskrift:
Halvdelen af bærrene tages fra til pynt, resten sættes over med 50 g. sukker. Gives et opkog, til bærrene brister og pureres gennem en sigte.

Mandelsplitter ristes let i ovnen, til de er gyldne.

Citronskallen blancheres et øjeblik i kogende vand, inden den rives og køles i kvark. 20 g. sukker, kornene fra vanillen, mandelsplitter og de 2 æg røres ligeledes sammen med kvark.

Blandingen fordeles i 4 portionsforme, der er penslet med smeltet smør. Bages i ovnen i vandbad ved 170 grader i ca 20 min.

Lun blåbærpure fordeles på 4 tallerkner. Kvarbuddingen vendes ud og anbringes på pureen, omgivet af resten af blåbærrene.





karakterer:
Opskriften er vist 9608 gange,
og udskrevet 160 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu