Mørkt ingefærbrød

Mørkt ingefærbrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Krydderurter - Ingefær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
400 g.svesker uden sten
1/2 l.vand
1/2 l.æblemost
50 g.gær
300 g.hvedestivelse
150 g.rismel
250 g.majsmel
200 g.kikærtemel
300 g.hirseflager
100 g.hybenpulver
1 spsk.stødt ingefær
 Jomfru olivenolie
 
Opskrift:
Sveskerne udblødes i vandet i mindst 2 timer.

De blendes til mos i foodprocessor. Gæren opløses i æblemosten. Sveskemosen, melet og krydderierne tilsættes og røres til en lind dej. Kommes i 2 rugbrødsforme og hæver tildækket med et rent viskestykke 1 time.

Pensles med olie. Kommes i en kold ovn, der sættes på 200 grader C varmluft og bages i 45 minutter, derefter sænkes temperaturen til 150 grader C i 30 minutter.

Sættes til afkøling på rist pakket ind i viskestykke, inden brødene kommes i plasticpose i køleskabet til næste dag.

Hvert brød skæres i ca. 25 skiver, der pakkes i små poser til køleskabet eller fryseren.

Tips:



karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 7575 gange,
og udskrevet 125 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu