Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Ingefærbrød II

Ingefærbrød II, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Krydderurter - Ingefær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
25 g.gær
 dl.lunkent vand
1 tsk.salt
2-3 tsk.ingefær
3 spsk.finhakket syltet ingefær
425 g.mel
150 g.hugget mokkasukker
 
 sammenpisket æg.
 


Opskrift:
Udrør gæren med lunkent vand. Tilsæt salt, ingefær og lidt af melet. Hak velafdryppet syltet ingefær meget fint og kom det i dejen, sammen med resten at melet. Ælt dejen på bordet til den er glat og blank. Sæt den til hævning dækket med fugtigt klæde i 45 minutter. Slå dejen ned, og ælt den igennem med de hele stykker mokkasukker. Form dejen til brød og læg det i en velsmurt form (1¼L). Lad brødet efterhæve 20 minutter. Tænd ovnen og indstil den på 200º. Snit brødet og pensl med sammenpisket æg. Bag brødet på nederste ribbe i ovnen ved 200º i ca. 40 minutter. Tag brødet ud at formen de sidste 10 minutter. Afkøl på bagerist.

karakterer:
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 9466 gange,
og udskrevet 113 gange.
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu