Ingefærbrød

Ingefærbrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Krydderurter - Ingefær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
3 dl.vand
1 fl.hvidtøl
25 g.gær
 salt
1 dl.solsikkeolie
2 spsk.frisk revet ingefær
2 tsk.spidskommen
400 g.hvedemel
300 g.rugmel
 
Opskrift:
Gæren opløses i fingervarmt vand og hvidtøl. Salt, olie og spidskommen røres i. Melet æltes i lidt af gangen, og dejen stilles til hævning, til den har fået dobbelt størrelse.

Dejen slåes ned og formes til 2 brød. Efterhæver, til brødet igen har fået dobbelt størrelse. Brødene bages i en 200 grader forvarmet ovn i ca. 30 – 40 minutter.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)

Opskriften er vist 17484 gange,
og udskrevet 221 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu