Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Majsbrød med bananer, rom og rosiner

Majsbrød med bananer, rom og rosiner, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Brød uden gær

Hovedingrediens : Frugt - Diverse frugt

Oprindelsesland : Cuba

CubaIndsendt :



Ingredienser:
250 g.majsmel
5 spsk.majsolie
100 g.brun farin
1 æg
2 modne bananer
1 tsk.bagepulver
1/2 tsk.revet muskatnød
1/2 tsk.salt
 vanilie
2 håndfulde rosiner
 en skvat rom
 
Opskrift:
Sukker, olie og æg røres sammen. Rom hældes i.
Bananerne moses og røres i blandingen.
Mel, bagepulver og krydderier blandes og kommes forsigtigt i dejen lidt efter lidt. Inden den sidste slat melblanding tilsættes, blandes rosinerne i melet.

Det hele kommes i en smurt form og bages i en forvarmet ovn, 180 grader, 45 - 60 minutter, eller til brødet er færdig bagt.

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.6    (13 stemmer)

Opskriften er vist 22440 gange,
og udskrevet 717 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2014-03-24 16:46:15
Er farin ikke sukker?

Bagedamen  -  2014-03-06 16:02:18
Der står jo ikke hvor meget sukker der skal i? :(

Janne Eilertsen  -  0000-00-00 00:00:00
Jeg har brygget videre på denne opskrift: tilføjet snittede, tørrede abrikoser, øget mængden af banan og rom. Arbejdet lidt hen mod engelske jule-frugt-kager. Det er blevet rigtigt godt. Selv min ikke-cøliakiske familie kan spise den med fryd.