Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Ceddar oste majsbrød

Ceddar oste majsbrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Brød uden gær

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Løse majs

Oprindelsesland : Amerika

AmerikaIndsendt :



Ingredienser:
5 dl.friske majskorn (ca. 3-4 majskolber)
2,5 dl.revet ceddar ost
2,5 dl.majsmel
1,2 dl.hvedemel
1 tsk.bagepulver
1/2 tsk.natron
1 1/4 tsk.salt
3 dl.kærnemælk
2 æg
3 spsk.smeltet smør
1 bdt.frisk basilikum
 
Opskrift:
Varm ovnen op til 200 grader, og smør en ca. 20 cm. flad bradepande med smør.

Bland de tørre ingredienser sammen i en skål. Tilsæt kærnemælk, hele æg, smeltet smør, majskorn, ost og fintskåret basilikum. Alt æltes godt sammen, og formes til et rundt brød.

Bag brødet i 35-45 minutter, til brødet er gyldent.

Tips:

Grill eventuelt majskolberne først, så vil de få en let røget smag, som vil give brødet en anden karakter.

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 15786 gange,
og udskrevet 267 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  0000-00-00 00:00:00
cheddar her er ikke det samme som amerikansk