filet af hellefisk a 75 g.4 stykker filet af hellefisk a 75 g.
12
jomfruhummerhaler12 jomfruhummerhaler
2
dl.
fiskefond2 dl. fiskefond
50
g.
smør50 g. smør
1
bdt.
Persille1 bdt. Persille
1
fed
hvidløg1 fed hvidløg
100
g.
friske spinatblade100 g. friske spinatblade
1
dl.
olivenolie1 dl. olivenolie
Opskrift:
Skindet på fisken skrabes og ridses, og fileterne rulles sammen med skindsiden udad og holdes sammen med tandstikker.
Jomfruhummerhalerne pilles ud af skallen og holdes ligeledes sammen med tandstikker.
Fiskefonden koges ind til ca 1 dl. og monteres med det kolde smør, der piskes i den varme sauce i små klumper.
Finthakket persille tilsættes og saucen smages til.
Spinaten skylles grundigt og afdryppes.
Fisk og hummerhaler vendes i olie tilsat presset hvidløg og ristes på en varm trækulsgrill.
Spinaten vendes hurtigt på en pande i 2 spsk. varm olivenolie og anbringes på varme tallerkner.
Persillesaucen hældes over, og den sprøde hellefisk lægges herpå med hummerhalerne udenom.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(3 stemmer)
Opskriften er vist 18898 gange, og udskrevet 291 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider