Jalapeno majsbrød 02
Hovedingrediens : Mel - Majsmel Oprindelsesland : Amerika Indsendt : Red : |
|
|
Befri chilierne for kerner og stilk og hak dem fint. Riv osten. Bland alle tørre ingredienser i en skål.
Bland æg, kærnemælk og smeltet fedtstof og rør godt. Tilsæt denne flydende masse til de tørre ingredienser og rør indtil det er jævnt. Rør chilier og ost i dejen. Hæld blandingen i en smurt rund form (22-25 cm diameter) og bag i ovnen ved 220 grader i 25-35 minutter indtil majsbrødet er gyldenbrunt og ikke hænger ved et bambusspyd. Serveres lunt. Er bedst helt friskbagt men kan evt. ristes på andendagen. |
|
Opskriften er vist 16230 gange,
og udskrevet 335 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Britt Thaisen - 2005-01-01 01:01:01 Dette brød er bare lækkert! Let at lave og bare velsmagende! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne