Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Jalapeno majsbrød

Jalapeno majsbrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Brød uden gær

Hovedingrediens : Mel - Majsmel

Oprindelsesland : Amerika

AmerikaIndsendt :



Ingredienser:
4 spsk.fint hakket jalapeno chilier (2-3 hele chilier)
125 g.fintmalet majsmel
125 g.hvedemel
2 tsk.sukker
1 tsk.bagepulver
1 tsk.natron
1 tsk.salt
3,5 dl.kærnemælk
2 æg
90 g.revet cheddarost
3 spsk.smeltet fedtstof, gerne vegetabilsk "friturefedt"
 
Opskrift:
Befri chilierne for kerner og stilk og hak dem fint. Riv osten. Bland alle tørre ingredienser i en skål.

Bland æg, kærnemælk og smeltet fedtstof og rør godt. Tilsæt denne flydende masse til de tørre ingredienser og rør indtil det er jævnt.

Rør chilier og ost i dejen. Hæld blandingen i en smurt rund form (22-25 cm diameter) og bag i ovnen ved 220 grader i 25-35 minutter indtil majsbrødet er gyldenbrunt og ikke hænger ved et bambusspyd.

Serveres lunt. Er bedst helt friskbagt men kan evt. ristes på andendagen.

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 13545 gange,
og udskrevet 298 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Britt Thaisen  -  0000-00-00 00:00:00
Dette brød er bare lækkert! Let at lave og bare velsmagende!