Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Majsbrød, flade

Majsbrød, flade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Brød uden gær

Hovedingrediens : Mel - Majsmel

Oprindelsesland : Mexico

MexicoIndsendt :



Ingredienser:
150 g.majsmel
150 g.fuldkornshvedemel
1 tsk.bagepulver
1/2 tsk.salt
2 1/2 dl.yoghurt naturel
1 spsk.råsukker
2 æg
2 spsk.majsolie
 
Opskrift:
Sæt ovnen på 200 grader. Mel, bagepulver, salt og råsukker blandes i en skål, hvorefter yoghurt, æg og olie tilsættes. Det hele røres til en glat og smidig dej.

Dejen sættes med en ske i runde plader på ca. 1 cm. tykkelse på en meldrysset bageplade og bages i ca. 10-15 minutter ved 200 grader.

Tages herefter ud og lægges på en rist til afkøling.

Tips:

kan spises til morgenmad, som tilbehør til supper eller til en god salat.

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
1.3    (13 stemmer)

Opskriften er vist 25418 gange,
og udskrevet 965 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu