Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Rabarbertærte med kokos

Rabarbertærte med kokos, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 8 Pers.
Kager i formRet : Kager i form - Tærte

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Rabarbertærte med kokos, billede 4 Rabarbertærte med kokos, billede 1 Rabarbertærte med kokos, billede 2 Rabarbertærte med kokos, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
  Dej
250 gram Kokosmel 1 spsk. 2 gram
1 spsk. 5 gram
1 dl. 35 gram
250 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
50 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 knsp. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
200 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
  Fyld:
500 gram Rabarber renset vægt
100 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
50 gram Vanillesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Pynt
50 gram Hasselnødder 1 dl. hele hasselnødder vejer ca. 60 gram
   


Opskrift:
Skyl rabarberne og skær dem i fine stykker. Læg dem i et smurt tærtefad ca. 27 cm. i diameter. Drys sukker og vanillesukker over.

Bland kokosmel, sukker, mel og bagepulver i en skål og smuldr fedtstoffet i. Tilsæt ægget og ælt dejen sammen. Rul forsigtigt dejen ud og læg den over rabarberne som et låg. Hak nødderne og drys dem over.

Bag tærten ca. 30 minutter ved 180 grader C alm. ovn. Server tærten lun med kold cremefraice evt. rørt med lidt vanillesukker.



karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (26 stemmer)

Opskriften er vist 109115 gange,
og udskrevet 2974 gange.


Energi:
KJ total 22237 (5294 kcal)
KJ pr. Pers. 2779 (661 kcal)
Vægt ialt 1520 gram
Vægt pr. Pers. 190 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1462 KJ (348 kcal)
Protein 2.8 gram
Fedt 23.9 gram
Kulhydrat 33.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)

Kommentarer

Margrethe Vinge   -  2017-09-15 14:00:22
Jeg har bagt den med mange forskellige slags frugter eller syltetøj. Altid med godt resultat. Og så er den hurtig at lave. Jeg smulrer dejen ovenpå frugten det ser dekorativt ud.

  -  2017-01-09 17:49:43
Kan den fryses ?

Rikke.  -  2016-08-30 08:04:23
Verdens bedste rabarbertærte. Prøver mange forskellige, men vender altid tilbage vil denne. Mums.

Vic  -  2015-05-25 21:28:08
Elendig opskrift, "låget" er aaalt for tykt, hvilket gjorde at tæreten var så vandet at der lå 3 cm vand i bunden. Selve dejen komplementerede ikke hinanden, og hang ikke sammen.

Katinka  -  2012-06-03 13:59:14
Det er nu anden gang jeg laver denne fantastiske tærte, og der er ligeså stor succes som sidste gang. En KLAR vinder når man skal have brugt sine rabarbere.

Mig  -  2012-05-28 11:45:06
helt klart den bedste og nemmeste rabarbertærte opskrift jeg har prøvet hidtil....