Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Rabarbertærte med marcipanlåg

Rabarbertærte med marcipanlåg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Kager i formRet : Kager i form - Tærte

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 bdt.tynde vinrabarber
150 g.sukker
3 dl.vand
1 stangvanille
50 g.mandler
 
 Låg:
100 g.smør
100 g.hvedemel
75 g.groftreven marcipan
75 g.sukker
50 g.grofthakkede mandler
 
Opskrift:
Snit de skyllede rabarberstilke i 2 cm lange stykker. Kom dem i et ovnfast fad. Flæk vanillen og skrab kornene ud. Bland dem med sukkeret og drys det over rabarberne. Sæt fadet i ovnen ved 160° C i ca. 25 min. eller til rabarberne er møre. (Rabarberne kan evt. også mørne i mikroovnen, så skal man udelade vandet. De skal ca. have 5-7 min. ved højeste effekt).

Mens rabarberne mørner - tilberedes et marcipanlåg.

Findel smørret i melet. Bland marcipanen i sammen med sukker og mandler. Ælt sammen og rul ud til et dejlåg . Dæk rabarberne med låget. Bag ved 200° C i 20-30 min. Serveres med flødeskum eller is.

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (4 stemmer)

Opskriften er vist 18048 gange,
og udskrevet 510 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2012-05-23 16:33:05
Super lækker