Frølår med skalotteløg

Frølår med skalotteløg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Bløddyr - Frø - Frølår

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
4 dusinfrølår (24 stk.)
3 spsk.Armagnac (fransk cognac)
4 hakkede skalotteløg
100 g.hvede rasp
3 fedhakket hvidløg
1 bdt.hakket persille
3 spsk.olie
1 citron
 salt
 peber
 
Opskrift:
Dryp Armagnacen over frølårene, og lad dem trække 2 timer. Dup frølårene tørre. Bland rasp, persille, hvidløg, salt og peber i en skål. Varm olien op i en stor gryde, og brun frølår og skalotteløg. Tilsæt raspblandingen efter ca. 10 min.,og bland det hele forsigtigt. Steg det yderligere 5 min. Dryp citronsaft over og server.

Serveres med tør hvidvin og varme flutes.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 11065 gange,
og udskrevet 217 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu