Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Lakseruller med grønne asparges

Lakseruller med grønne asparges, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
4 store skiver frisk laks uden ben
3/4 tsk.salt
 hvid peber
12 lange kogte asparges
2 skalotteløg
1 spsk.smør
1 1/2 dl.hvidvin
1 1/2 dl.vand
3/4 fiskebouillonterning
2 dl.piskefløde
1 knsp.cayennepeber
1 pk.frossen hel spinat
2 tsk.olivenolie
 salt
 hvid peber
 


Opskrift:
Krydr lakseskiverne med salt og peber. Læg asparges på og rul skiverne sammen. Læg lakserullerne på et ovnfast fad. Drys lidt salt over og hæld 1 – 2 spsk. vand ved siden af.

Skræl skalotteløgene og hak dem fint. Smelt smørret og steg løgene møre i det i nogle minutter under låg. Tilsæt vin, vand og bouillonterning og kog det til der er halvdelen af væden tilbage.

Tilsæt fløde og kog saucen under låg til den får en passende konsistens. Smag til med salt og cayennepeber.

Bag laksen i ovnen i ca. 20 minutter ved 125 grader. Varm imens den hele spinat i olivenolie under låg i en gryde. Smag til med salt og peber

Anret spinaten på 4 tallerkner eller et stort fad. Læg lakserullerne ovenpå og server saucen til. Som tilbehør kan serveres kartofler eller ris.
karakterer:
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 17070 gange,
og udskrevet 177 gange.
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Henning, Lanzarote  -  0000-00-00 00:00:00
Det er ret så svært at rulle skiver af frisk laks, hvis skiverne ikke er skårede rigtigt. Vi har prøvet denne opskrift, Smags kombinationen er perfekt, men præsentationen noget "sjusk"

Henning, Lanzarote  -  0000-00-00 00:00:00
Det er ret så svært at rulle skiver af frisk laks, hvis skiverne ikke er skårede rigtigt. Vi har prøvet denne opskrift, Smags kombinationen er perfekt, men preæsentationen noget "sjusk"