Lakseruller med skaldyrssauce

Lakseruller med skaldyrssauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
300 g.laksekød uden skind og ben
1.5 dl.piskefløde
2 æggehvider
1.5 spsk.Maizena majsstivelse
1 spsk.sherry
0.5 tsk.Paprika
5 dl.fiskesuppe eller bouillon
 Salt
 Peber
 
 Sauce:
3 dl.fiskesuppe eller bouillon
20 g.smør
2.5 spsk.hvedemel
0.5 dl.fløde
200 g.rejer eller krabbekød (evt. halvt af hver)
 Salt
 Peber
 
Opskrift:
Laksekødet mixes i en blender med piskefløde, æggehvider, marizena, salt og peber. Blend evt. over to gange.

Smag farsen til med sherry og paprika. Farsen formes (med en ske) til aflange boller, der koges ca. 5 minutter i fiskesuppen.

Sauce:
Smør smeltes i en gryde, melet drysses i, og der spædes med fiskesuppen fra bollerne, under konstant piskning. Fløde og rejer/krabber kommes i saucen, som smages til med salt og peber.

Servering:
Laksebollerne kommes i saucen, som varmes igennem. Server fx. Med flute og salat til.





karakterer:
Opskriften er vist 11884 gange,
og udskrevet 183 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu