Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Græskarkage med kardemomme

Græskarkage med kardemomme, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Græskar

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Græskarkage med kardemomme, billede 4 Græskarkage med kardemomme, billede 1 Græskarkage med kardemomme, billede 2 Græskarkage med kardemomme, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
125 g.smør (blødgjort)
 dl.farin
2 æg
3 dl.hvedemel
 tsk.bagepulver
 tsk.stødt kardemomme
200 g.kold, kogt græskar, moset
2 spsk.lys sirup
100 g.udstenede dadler, hakkede
 


Opskrift:
Ovnen forvarmes til 180 grader C. alm. ovn. En dyb randform (20 cm) smøres. Kom alle ingredienserne i en stor skål og pisk dem sammen med håndmikser på trin. Sæt hastigheden op til trin 2 og pisk i yderligere 2 min, el. til dejen er glat og har skiftet farve.

Dejen kommes i formen, overfladen glattes med en spartel, og kagen bages i 40 min, eller tilder ikke hænger noget ved et grillspyd, der stikkes ind i kagens midte.

Sættes til side i 5 min, inden den vendes ud på en rist til afkøling. Pudres med flormelis eller dækkes med glasur.

Til fx 1 græskarbrød (1100-1200 g): bruges ca. 300 g kogt/håndvarmt, moset græskar. Kernerne kan bruges til at drysse ovenpå.



karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (13 stemmer)

Opskriften er vist 26612 gange,
og udskrevet 831 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)

Kommentarer

Maria  -  2010-10-28 16:08:25
Har lavet den og den smager godt.. Anbefaling!! Især her op til halloween.

Eva Dennington  -  0000-00-00 00:00:00
Jeg brugte valnødder i stedet for dadler, smagte skønt

Maya og Maja  -  0000-00-00 00:00:00
den har en.... smag af.... prøv den selv...!