Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Coquilles St.- Jacques

Coquilles St.- Jacques, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Muslinger - Kammuslinger

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Coquilles St.- Jacques, billede 4 Coquilles St.- Jacques, billede 1 Coquilles St.- Jacques, billede 2 Coquilles St.- Jacques, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 skalotteløg
0.5 porre
50 g.smør
1 tsk.hvedemel
1 dl.hvidvin
2.3 dl.piskefløde
1 spsk.Dijonsennep
 Salt
 Peber
4 æggeblommer
 
20 Kammuslinger, store
 
 Parmesan
 Persille
Opskrift:
Fintsnittede løg og det grønne af porren svitses blanke i smørret. Drys hvedemel over og når det er absorberet tilsættes hvidvinen. Reduceres til det halve. Tilsæt piskefløde og dijonsennep, kog op og afkøl herefter. Pisk æggeblommer i den afkølede sovs.

Kammuslingerne ristes på en grillpande et par minutter på hver side. Lægges i ildfaste skåle og sovsen hældes over, drysses med revet parmesan.

Sættes på næst øverste rille i ovnen ved 250 grader og gerne grill et par minutter til de er gyldne, hold godt øje med dem at de ikke bliver sorte.

Drys evt. med lidt hakket persille inden servering.

karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 21235 gange,
og udskrevet 252 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu