Røreæg

Røreæg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Æg - HønseÆg

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :



Ingredienser:
4 æg
25 g.smør/margarine
4 spsk.purløg
 
Opskrift:
Pisk æggene sammen. Hæld æggemassen på varm pande. Rør konstant i retten under svag varme, til æggemassen er stivnet.

Drys hakket purløg over æggeretten. Server groft rugbrød hertil.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (15 stemmer)

Opskriften er vist 21281 gange,
og udskrevet 258 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

ninna (mini.mig)  -  0000-00-00 00:00:00
jeg kan ikk selv lide det, men det kan min mor.. det er klart bedst hjemmelavet!!