Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Flødepaprikasaucer

Flødepaprikasaucer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Krydderurter - Timian

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
2-3 skiverbacon
1/2 fint hakket løg
1-2 spsk.mel
1 dl.bouillon
2 dl.piskefløde
1 spsk.tomatpuré
1 tsk.paprika (gerne "delikatesse"-paprika)
 salt
 peber
 
 
Opskrift:
Baconen skæres i små tern og ristes meget let, indet det hakkede løg kommes i og simrer til løgene er glasklare. Tilsæt mel og rist det en smule før bouillonen tilsættes. Herefter kommes tomatpureen og piskefløden i. Saucen koges godt igennem og smages til med salt og peber.

Tips:

tilbehør til f.eks. mørbrad på spid eller grillkylling

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (11 stemmer)

Opskriften er vist 18968 gange,
og udskrevet 1051 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Bo  -  2011-02-01 16:36:11
Paprikaen skal gerne brændes let af inden.

Jan  -  2009-11-18 08:35:58
Er det ikke lige efter at der er tilsat noget som er flydende, at paprikaen skal i?

  -  2009-06-11 16:37:10
du har glemt at skrive hvornår paprikaen skal i... eller er jeg bare blind??? .. skal den i sammen med tomat, eller skal den i allerførst og brændes af???

Per  -  2007-12-04 18:40:38
Hvornår kommes paprikaen i ?

lilleviborg  -  2006-12-19 16:00:32
lyder lækker den skal prøves i aften med indbagt mørbra

Pia  -  0000-00-00 00:00:00
Virkelig lækker sauce.