Bagepapir og grødris eller tørrede linser til bagning af tærtebund Bagepapir og grødris eller tørrede linser til bagning af tærtebund
Fyld: Fyld:
1.5
citron1.5 citron
1
æg1 æg
1
ekstra æggeblomme1 ekstra æggeblomme
50
g.
sukker50 g. sukker
1
dl.
piskefløde1 dl. piskefløde
Opskrift:
Mel og sukker blandes.
Smørret hakkes heri og smuldres godt ind med fingrene.
Samles til en fast dej med det letpiskede æg.
Lad dejen hvile køligt en halv times tid inden den rulles ud og lægges i en tærteform.
Dæk dejen med bagepapir, og derpå ris eller linser.
Forbages ved 180 grader i 20-25 min.
Citronsaften, samt fintrevet skal af ½ citron pureres i blenderen sammen med resten af ingredienserne til fyldet.
Bagepapir og ris eller linser fjernes fra den forbagte bund, fyldet fordeles i bunden, og tærten bager færdig ved 160 grader til fyldet (cremen) er fast.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3
(7 stemmer)
Opskriften er vist 22002 gange, og udskrevet 326 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider