Urtesild i egen gelé

Urtesild i egen gelé, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : SildeFisk - Sild

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
10 ferske sildefilter
2 persillerødder delt i kvarte og dernæst i tynde skiver
1 gulerod delt i kvarte og dernæst i tynde skiver
2 porrer eller løg i tynde skiver
10 svesker uden sten delt i halve
2 letknuste laurbærblade
2 kvistetimian
3 nelliker
10 Peberkorn, sorte letknuste
2.5 dl.hvidvin eller tør vermouth
2.5 dl.vineddike
 
 
Opskrift:
Drys sildefileterne med 3 spsk salt og lad dem trække i køleskabet i 6 timer. Tænd ovnen på 180°. Lad sildene dryppe godt af. Bland grønsager, svesker og krydderier i en skål med 2 tsk salt. Læg et lag af blandingen i et ildfast fad. Læg grønsagsblanding på kødsiden af sildefileterne og fold dem fra hoved mod hale. Læg dem taglagt i det ildfaste fad. Hæld vin og eddike ved og dæk fadet med folie. Sæt fadet i ovnen i ca. 40 min. eller til grønsagerne er møre. Lad sildene køle helt af inden de serveres.


karakterer:
Opskriften er vist 7970 gange,
og udskrevet 136 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -  2011-12-01 20:14:37
Jamen hvor er geléen?