Marineret sild

Marineret sild, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

FrokostRet : Frokost - Frokostsild

Hovedingrediens : SildeFisk - Sild

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
8–10 ferske sild
 Salt
 peber
 
 Lage:
¾ l.eddike
¾ l.sukker
4-5 laurbærblade
2 tsk.helt sort peber
 
 Modning:
16-20 skiverasier
16-20 tandstikker
 En 1½ liters krukke
 
 
Opskrift:
Sildefileter:
Ferske sildefileter 16-20 stk. klargøres og krydres med salt og peber, hvorefter de lægges på en bakke med skindsiden nedad i 6-8 timer.

Lage:
Eddike og sukker koges sammen med laurbær og peber, hvorefter krydderierne afkøles.

Modning:
Fileten rulles sammen om asien, og en tandstik stikkes igennem. Den kolde large hældes over, og krukken med rollmops opbevares herefter 14 dage i køleskabet.

Servers med løg, tomat, rugbrød og en god juleøl.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (7 stemmer)

Opskriften er vist 31806 gange,
og udskrevet 502 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Per  -  2009-12-01 10:31:54
Dette er ikke orginal opskrift på marineret sild, marineret sild laves på saltede sild (spegesild)

  -  2009-04-18 20:01:09
hvor lang tid kan de holde sig efter Marineringen ? og sker der noget ved at lad dem stå længere end de 14 dage ?