Julebryg-sild

Julebryg-sild, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

FrokostRet : Frokost - Frokostsild

Hovedingrediens : SildeFisk - Sild

HøjtidJul

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:

Julebryg-sild, billede 4 Julebryg-sild, billede 1 Julebryg-sild, billede 2 Julebryg-sild, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
250 g.marinerede sildefileter
 
 Lage:
1 porter
1 sneøl/julebryg
100 g.brun farin
 
 jule-krydderier:
2-3 stjerneanis
 kardemomme
1 tsk.nelliker
5 cm.kanelstænger
 
 Pynt:
1 spsk.hasselnøddeflager/mandelsplitter
 løg i skiver
 dild
 
Opskrift:
Bring øllene i kog og tilsæt brun farin. Smag evt. til med lidt balsamico. Kog lagen med jule-krydderierne og lad den trække, til den er kold.

Sigt lagen, tilsæt silde-fileterne og nødderne. Lad retten "trække" i minimum 24 timer.

Tips:

Holdbarhed:
Hele december måned, hvis det står i et rent sylte-glas





karakterer:
Opskriften er vist 56433 gange,
og udskrevet 1841 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (32 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Erik Andersen  -  2018-02-15 16:25:22
Skal det være et sylteglas???????????

Majbritt  -  2011-04-12 12:05:54
Lavede den med hjemmebrygget juleøl, smagte super godt. Men de blev meget bløde, nærmest ubehagelige i konsistensen. Har I nogen gode tips til mig??

Rikke Wolff  -  2010-12-24 11:33:27
Lav kun halvdelen af lagen da der er meget, og man undgår at det skummer hvis man tager noget af brusen af øllet,

  -  2010-11-30 18:44:58
Severes de bare til rugbrød og skal man bare spise med alene eller med karrysalt eller?

Per  -  2008-01-02 19:30:26
Og så er der rigelig lage til de 4 stk. sild, kunne formentlig være nok til det dobelte.

Per  -  2007-12-29 18:47:27
Vælg en rigelig stor gryde til at koge lagen i, det skummer helt vildt.

Thomas  -  0000-00-00 00:00:00
dejligt alternativ til de traditionele hvide,rød,karry m.m.