Ramsløgs sauce

Ramsløgs sauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Fløde

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 skalotteløg
2 fedhvidløg
1 dl.hvidvin
3 dl.kalvefond(Oscar om nødvendigt)
4 dl.Piskefløde
10 ramsløg
 
Opskrift:
Skalotteløg(hakket og hvidløg(hakket), sauteres let af i en gryde i olie. Hvidvinen tilsættes og reducere helt væk. Kalvefond tilsættes og reducerer til en 1/3. Fløden hældes på og saucen koges tyk og sigtes. Saucen smages til og tilsættes hakkede ramsløg. Før anretningen piskes saucen så den bliver let skummende og hældes derefter over radiserne. - Det er blevet meget populært at piske en sauce lige før den kommer på tallerkenen.





karakterer:
Opskriften er vist 16189 gange,
og udskrevet 213 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu